top of page

NM recenze: Vánoční zázrak od Jaye Ashera


Sierra vede dva životy. Jeden v Oregonu, kde její rodina vlastní farmu vánočních stromků. A druhý v Kalifornii, kam před Vánocemi jezdí stromky prodávat. A opustit jeden vždycky znamená, že jí schází ten druhý. Tak to je až do posledních Vánoc, kdy Sierra potká Caleba. Caleb je vzorný kluk, jen před lety udělal obrovskou chybu a platí za ni dodnes. Ale Sierra nedá na jeho minulost a rozhodne se mu pomoct. To samozřejmě vyvolá vlnu nesouhlasu, falešných dojmů a podezření, ale Caleb se Sierrou přijdou na to, že jedna věc je silnější než tohle všechno: pravá láska.

Děj

Siera žije celý život dvěma způsoby. Prvním - doma v Oregonu. Tam má její rodina farmu na vánoční stromečky. Zde také bydlí její dvě nejlepší kamarádky, které jí pořád dohazují nějaké kluky. Druhým - v Kalifornii, kde musí žít v karavanu a prodávat stromky. Rozptýlením pro ni je kamarádka Heather. Spolu s ní Siera zasadí každý rok sazeničku stromku. Její táta najímá kluky na výpomoc a pokaždé, když se na ni koutkem úst usmějí nebo s ní promluví, posílá je čistit latrínu. Toto má být ale poslední rok, kdy toto Siera zažije... Letos potká Caleba, kluka se špatnou minulostí, ale jí to nevadí, protože na druhou stranu on rozváží chudým rodinám vánoční stromečky. Zamilují se do sebe, ale jak to celé dopadne, to vám doopravdy neprozradím. :D

Hlavní hrdinka Siera

Siera je nerozhodná dívka. Snaží se být se všemi za dobře a vše vyřešit. Většinou si stojí za svým, a proto se někdy pohádá i s kamarádkou a rodiči.

Z mého pohledu

Knihu jsem měla přečtenou za dva dny. Patří mezi lehké oddechovky na Vánoce. Příběh rychle ubíhá a má zajímavý konec. Knihu bych spíše doporučila romantickým duším.

(zdroj obrázků Pinterest)

Vydané recenze
Štítky
Zatím žádné štítky
Najdete nás
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • unnamed26
bottom of page